Vis en Meer Visrestaurant

Hotspots in Utrecht: De leukste visrestaurants

Bijna elk restaurant heeft wel minimaal 1 visgerecht op hun menu, maar voor echt goede visgerechten kun je beter naar visrestaurant gaan. Als je dus van te voren al weet dat je zin hebt seafood kies dan 1 van de volgende visrestaurants in Utrecht.

SeaSalt Saloon – Utrecht Centrum

Gelegen vlakbij de oudegracht van Utrecht en op loop afstand van de Domtoren, SeaSalt Saloon staat bekend om zijn dikke garnalen kroketten en witbier op de tap. SeaSalt Saloon is dan ook meer een bistro, wat wil zeggen dat je er kleinere hapjes kunt kiezen en samen met je partner of vrienden kunt delen. Zo vind je ook zeebaars, scheermes, Langoustines en coquille op hun menu. FUNFACT: Seasalt houdt het record voor de meest garnalen in 1 kroket.

 

The Seafood bar – Hoog Catharijne Utrecht

Een echt familie bedrijf: De Visschers waren van al visboeren voordat ze de hun eerste zaak openden. Dus een echt fundament was al gelegd in hun passie voor seafood. The Seafood Bar staat voor eerlijk en duurzaam gevangen vissen tegen eerlijke prijzen, met een luxe uitstraling. Inmiddels zijn er al 5 locaties: Drie in Amsterdam, één in Utrecht en ze zijn ook overstoken naar London. Op hun menu kun je van alles kiezen: Van oesters tot kreeft en pasta tot grill, voor iedereen wel iets te kiezen.

 

Seven Seas – Utrecht Overvecht

Hoewel dit meer een winkel is dan een restaurant is het zeker de moeite waard hier eens langs te gaan. Wat zij hier doen met vis is ware kunst. Naast de reguliere vis die je overal kan vinden, maken ze ook gebakjes en toffe salades en visplanken. Ook zijn er heerlijke pasta’s en andere kant en klare gerechten te vinden om mee te nemen naar huis. En alles natuurlijk vers en duurzaam!

 

En natuurlijk zijn wij er ook nog! Ook wij willen onze gasten een echte seafood experience geven. Met onze vele jaren ervaring en 4,3 gemiddelde rating op meer dan 800 reviews, zijn wij een begrip in viswereld van de stad Utrecht. Ook hebben wij een brede keuze aan wijnen. Reserveer gemakkelijk hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *