Gerookte runderlende met rucola

V&M_recept_3Voor- of lunchgerecht – 6 personen – 15 minuten

Ingrediƫnten
600 gram gerookte runderlende, als vleeswaar gesneden (slager)
100 ml mayonaise
3 eetlepels balsamicoazijn
1 theelepel truffelpuree (potje)
1 eetlepel gembersiroop (flesje)
125 gram rucola
1 rode ui, in schijfjes gesneden
2 eetlepels kappertjes, uitgelekt (potje)
75 gram Parmezaanse kaas, geschaafd
2 eetlepels olijfolie

Bereiding
Meng voor de saus de mayonaise met de balsamicoazijn, truffel en gembersiroop. Breng op smaak met zout en peper. Zet apart tot gebruik. Maak de rucola aan met de olijfolie, peper en zout. Drapeer op elk bord 100 gram runderlende en schenk er een beetje saus over en omheen. Garneer met rucola, kappertjes, rode ui en Parmezaanse kaas. Serveer eventueel met toast.

mobile menu icon
mobile phone icon